Kalder 2017 Türkiye Mükemmellik Ödülleri

Kalder 2017 Türkiye Mükemmellik Ödülleri

2017 TÜRKİYE MÜKEMMELLİK ÖDÜLLERİ (TMÖ)

Her yıl Türkiye’nin en iyi performans gösteren, kâr amaçlı ya da kâr amacı olmayan, her ölçekte ve her sektördeki kurum/kuruluşlarını yarıştıran Türk iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen,  Türkiye Mükemmellik Ödülleri (TMÖ), Avrupa ülkeleri arasında, katılımcı sayısı ve içerik açısından en görkemli ve kapsamlı kongrelerinden biri olan Kalite Kongresinde sahiplerini buluyor.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından 1993 yılından beri kararlılıkla devam ettirilen, aynı zamanda uluslararası bir tanıma simgesi özelliğinde olan Türkiye Mükemmellik Ödülleri, Avrupa ile bütünleşmemize katkıda bulunabilmek amacıyla EFQM Mükemmellik Ödülü’nün 8 Temel Kavramını esas alır.

TMÖ, stratejilerini eyleme dönüştüren kurum ya da kuruluşların, performansını sürekli olarak artırma çabalarını da gözler önüne seriyor. Aynı zamanda kurum/kuruluşlara başarılarını ilan edebilecekleri tarafsız bir platform sunuyor.

TMÖ’ye başvuran kurum/kuruluşlar, sektörünün kriterleri ve kendi özel şartları dikkate alınarak değerlendirilmekte ve yapılan değerlendirmeler sonucunda, liderler belirlenerek ödüllendirilmektedir.

Detaylı Bilgi

FOCUSPYS: Şimdiye kadar ki en kapsamlı Performans Sistemi

Hayaliniz de ki Performans, Proje ve Kalite Yönetimi, Hepsi bir arada. Hemen Ücretsiz deneyin!

ÜCRETSİZ DENE!
F